Alles inklappen | Alles uitklappen
Missie & Visie

De missie van Anders Kijken Training & Coaching is een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie door deze in beweging te brengen.

Vanuit de NLP gedachte ‘overtuiging stuurt gedrag’ begeleidt Anders Kijken Training & Coaching mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij op een effectieve en ontspannen manier kunnen werken binnen organisaties. Dit maakt mensen gelukkiger wat een positief effect op hun gezondheid heeft.

Door ‘Anders’ te kijken naar gewoontepatronen uit het heden kunnen werknemers nieuwe vaardigheden ontwikkelen naar de toekomst toe.

Met behulp van verschillende methodieken leren medewerkers, door bepaalde zaken los te laten of juist te accepteren, nieuw gedrag. Doel hierbij is een beter functionerende medewerker of team. Dit leidt tot een productieve organisatie.

Kwaliteit

nobco

NOBCO

Anders Kijken Training & Coaching is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). De NOBCO accrediteert en registreert individuele coaches en hanteert een keurmerk: European Individual Accreditation (EIA).

NOBCO is het grootste Nederlandse vakgenootschap op het gebied van arbeidsgerelateerde coaching. De EMCC is een internationaal vakgenootschap waar coaches uit 18 Europese landen bij zijn aangesloten.

Alle bij NOBCO aangesloten coaches hebben een gedegen opleiding en coachervaring, hetgeen u de zekerheid biedt dat u op een professionele wijze wordt begeleid bij uw persoonlijk vraagstuk.

 

NVNLP

Belangenvereniging NVNLP

De Nederlandse Vereniging van NLP is de grootste en oudste NLP-belangenverening van Nederland. De Nederlandse Vereniging voor NLP heeft als doel de kennis over en kwaliteit van NLP te bevorderen. Zij vormt een platform waar beoefenaars en geïnteresseerden van NLP in Nederland en België elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen kunnen uitwisselen.

 

 

Caroline Koolhaas

Ik ben sinds 2002 actief als trainer/coach in het bedrijfsleven. Hierbij staat de ontwikkeling van anderen centraal.
Vanuit mijn ervaring als fysiotherapeut weet ik dat menselijk gedrag belangrijke invloed heeft op een gezond en gelukkig leven.

De inhoudelijke kwaliteit van de training en de coaching staat bij mij voorop.
Ik ben een groot voorstander van praktische en ervaringsgerichte trainingen. Hierbij schuw ik de confrontatie en diepgaande technieken niet. Humor is hierbij een belangrijke katalysator.

Mijn kernkwaliteiten zijn dat ik een goed observatie vermogen heb en dat ik me gemakkelijk verplaats in de persoon of in de groep. Hierdoor kan ik mezelf optimaal inleven in de problematiek en vervolgens snel komen tot de kern van het probleem.
Ik ben creatief in het vinden van oplossingen, passend bij zowel de persoon als de organisatie.

portret 3 zwart-wit

Opdrachtgevers

deloitte-logo-2011

 

 

gusimsc

 

 

     AkzoNobel_logo

FrieslandCampina

 

download

 download (1)

 

sbm

 

Quooker

 

 

Flash_

 

  download (3)

 

talent2 grow

 

oxfam novib

 

 Zonneveld Ingenieurs

  download (2)

BAM

 Daikin

 

BECKERS

 

buva

 

AXP

 

 

logo_rebel_group

 

 

Corio

 

Blokker

 

Viessmann-Logo

 

Lucertis             

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

oxfam novib

Mijn missie is het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Daarnaast vind ik het ook belangrijk zelf een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Persoonlijk voel ik me betrokken bij de organisatie Oxfam Novib. Zij hebben de overtuiging dat onderwijs het begin is van ontwikkeling en een mogelijkheid is om aan de armoede te ontsnappen. Zij, en ook ik, vinden dat iedereen recht heeft op scholing en ontwikkeling. Het is onacceptabel dat meer dan 75 miljoen kinderen niet naar school kunnen gaan.

Anders Kijken steunt Oxfam Novib
door 5 % van haar omzet te doneren
aan scholing in de derde wereld